Bjervig vraket

Etter to magre sesonger er Espen Bjervig blitt degradert til rekrutteringslandslaget i langrenn. Kometen fra 1999-sesongen erstattes av Anders Aukland på elitelaget.

Landslagene i langrenn som etter planen offentliggjøres i løpet av dagen, inneholder ingen store overraskelser. Det mest oppsiktsvekkende er at Espen Bjervig forsvinner.

Bjervig fikk ødelagt 2000-sesongen av et farlig hjertevirus. Og årets sesong ble sterkt preget av at samboeren Rigmor ble stygt kvestet i en bilulykke i fjor høst.

Bjervig vil ikke kommenterer uttaket før det er offisielt, men innrømmer at det er en forskjell på elitelaget og laget for de nest beste.

- Det sportslige opplegget er omtrent det samme. Der spiller det lite rolle, men det betyr nok litt rent økonomisk. Men jeg har lagt meg opp litt penger, så jeg har så jeg klarer meg, sier Bjervig til Dagbladet.

  • Elitelaget vil etter det Dagbladet erfarer bestå av Thomas Alsgaard, Odd-Bjørn Hjelmeset, Erling Jevne, Anders Aukland, Frode Estil, Kristen Skjeldal, og Tor Arne Hetland.
MINDRE PENGER: Espen Bjervig blir degradert til rekrutteringslandslaget.