TIL TRONDHEIM: Johan Lædre Bjørdal (t.v.) har hatt et benkemareritt i Danmark. Nå er han klar for serieleder Rosenborg. Foto: Tommy Ellingsen / NTB Scanpix
TIL TRONDHEIM: Johan Lædre Bjørdal (t.v.) har hatt et benkemareritt i Danmark. Nå er han klar for serieleder Rosenborg. Foto: Tommy Ellingsen / NTB ScanpixVis mer

Bjørdal og Stamnestrø klare for Rosenborg

Bekreftet.

Johan Lædre Bjørdal og Magnus Stamnestrø ble presentert som nye Rosenborg-spillere tirsdag.

Den ferske RBK-duoen underskrev kontraktene på en pressekonferanse på Lerkendal.

- Jeg har ambisjoner om å spille meg inn i laget, og jeg tror mulighetene er gode. Jeg har også store ambisjoner om å ta seriegull med Rosenborg, sa Bjørdal til TV 2 på pressekonferansen.

Fra Danmark Bjørdal hentes fra danske AGF, mens Stamnestrø kommer fra 1.-divisjonsklubben Kristiansund.

Bjørdal har skrevet under en kontrakt som strekker seg over to og et halvt år.

- Jeg valgte Rosenborg på grunn av hele pakka. Jeg kommer til en stor klubb som har høye ambisjoner. Det passer meg veldig bra. I tillegg kjenner jeg Kåre (Ingebrigtsen) godt, sa Bjørdal.

- Uslepen diamant - Det er i utgangspunktet ingen utsikter for fast spilletid for Johan den kommende sesongen, og derfor er det best for alle parter at våre veier skilles, sier AGFs sportssjef, Jens Andersson, til klubbens nettsider.

Stamnestrø, som kommer fra 1.-divisjonsklubben Kristiansund, beskrives av Kåre Ingebrigtsen som en «uslepen diamant».

- Jeg har kjent Magnus over lang tid. Jeg har fulgt han i alle klubbene han har vært i. Magnus er en upolert og uslepen diamant vi skal slipe til, sa RBK-treneren.

(NTB)