NY AVTALE: Marit Bjørgen har i dag skrevet under en avtale med den svenske klesleverandøren Craft. Her er hun etter seieren på tremila i Holmenkollen i går. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
NY AVTALE: Marit Bjørgen har i dag skrevet under en avtale med den svenske klesleverandøren Craft. Her er hun etter seieren på tremila i Holmenkollen i går. Foto: Terje Bendiksby / NTB ScanpixVis mer

Bjørgen blir frontfigur for svensk klesleverandør

Skrev under fireårsavtale i dag.

(Dagbladet): Marit Bjørgen har i dag inngått en 4-årig avtale med den svenske klesleverandøren Craft om bruk av deres trenings- og konkurransetøy.

Hun blir dermed Craft sin nye frontfigur i langrennsatsingen. Avtalen trer i kraft 1. Mai 2014 og varer til over OL i Korea i 2018.

- Jeg har alltid vært opptatt av kvaliteten på utstyret jeg bruker. Når jeg skulle velge ny leverandør av trenings- og konkurransetøy var det viktig for meg å velge noen jeg kunne stole på og som har den kvaliteten som kreves for å prestere optimalt, sier Marit Bjørgen.

Hos Craft er man på sin side veldig fornøyde med avtalen med verdens beste langrennsløper.

- Vi i Craft er veldig stolte av å signere denne avtalen, og jeg må innrømme at jeg er svært glad for denne tillitserklæringen fra Marit. Det å bli valg på grunn av kvalitet og verdier en god tilbakemelding på jobben vi gjør. Samtidig er jeg utrolig imponert over profesjonaliteten til Marit, sier en fornøyd salgs- og markedsdirektør i Craft Norge, Anders Corwin Bristøl.