Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Langrennsåpning på Beitostølen:

Bjørgen-comebacket i fare igjen

Forkjølet for sesongstarten.

SYK: Marit Bjørgen, her fra sesongoppkjøringa i Val Senales, er blitt syk og står over dagens pressetreff på Beitostølen. <br>Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SYK: Marit Bjørgen, her fra sesongoppkjøringa i Val Senales, er blitt syk og står over dagens pressetreff på Beitostølen.
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Langrennseliten er samlet på Beitostølen for å gå den norske sesongåpningen til helgen. Nå er det usikkert om Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby kan stille.

Ingen av de to profilene stiller i alle fall på onsdagens pressetreff. Gro Eide i Norges Skiforbund skriver i en pressemelding at Bjørgen sliter med en liten forkjølelse, mens Sundby har sår hals.

Dermed har de valgt å ta det helt med ro framfor å møte skijournalistene som er på plass på Beitostølen. Begge understreker at de håper å kunne stille i helgens renn, der 10 kilometer for kvinner og 15 kilometer for menn i fri teknikk står på programmet lørdag, mens det er sprint i fri teknikk for begge kjønn søndag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!