KOPIERER SUKSESSOPPSKRIFT: Marit Bjørgen er for lengst i gang med forberedelsene til neste års sesong. VM i Oslo er OL-dronningens store mål, og allerede nå har hun bestemt seg for å droppe Tour de Ski, slik hun gjorde det i forkant av gullrushet i Whistler.Foto : Tormod  Brenna / Dagbladet
Mottatt fra epost: 05.06.2010
KOPIERER SUKSESSOPPSKRIFT: Marit Bjørgen er for lengst i gang med forberedelsene til neste års sesong. VM i Oslo er OL-dronningens store mål, og allerede nå har hun bestemt seg for å droppe Tour de Ski, slik hun gjorde det i forkant av gullrushet i Whistler.Foto : Tormod Brenna / Dagbladet Mottatt fra epost: 05.06.2010Vis mer

Bjørgen dropper Touren igjen

- Vil fortsette å gjøre det jeg lyktes med.

|||Marit Bjørgen kopierer gullresepten fra i vinter og dropper Tour de Ski også neste sesong.

Ski-VM i Holmenkollen er 2010/11-sesongens store mål, og Bjørgen håper på like stor suksess som i OL-løypene i Whistler i februar. Da tok trønderjenta tre gull, én sølv og én bronse.

Sist sesong sto hun over Tour de Ski for ikke å bli for sliten før OL. Det gjør hun også til vinteren, skriver Aftenposten.

- Jeg lyktes veldig med det og ser ingen grunn til å endre på det. I fjor gjorde jeg store forandringer, det var blant annet nyttig for meg å droppe Tour de Ski. Til vinteren er VM på hjemmebane det store målet, og jeg vil fortsette å gjøre det jeg lyktes med, sier Bjørgen til avisen.

(NTB)