Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørgen gjør comeback tidligere enn antatt

I Sarpsborg.

RASKERE TILBAKE: Marit Bjørgen er hissig på å komme tilbake på ski. Det har gjort at hun tjuvstarter comebacket etter mammapermisjonen med et showrenn i Sarpsborg.Foto Hans Arne Vedlog
RASKERE TILBAKE: Marit Bjørgen er hissig på å komme tilbake på ski. Det har gjort at hun tjuvstarter comebacket etter mammapermisjonen med et showrenn i Sarpsborg.Foto Hans Arne Vedlog Vis mer

Marit Bjørgen er hissig på å komme tilbake på ski. Det har gjort at hun tjuvstarter comebacket etter mammapermisjonen med et showrenn i Sarpsborg.

Det skriver Aftenposten mandag.

Kulåssprinten går 30. mars i byen som feirer 1000-års jubileum i år, og ved siden av den norske skidronningen, er det også klart at Katja Visnar fra Slovenia skal i aksjon. Samboeren til Ola Vigen Hattestad ble mamma i fjor høst, og i likhet med Bjørgen, meldte også hun at hun ville tilbake i langrennssporet så raskt som mulig.

Kulåssprinten startet så smått opp i fjor. Til årets arrangement har arrangøren fått med flere store navn som de tre Northug-brødrene i tillegg til Maiken Caspersen Falla og Ola Vigen Hattestad.

Bjørgen skal også delta i annen del av NM, på Beitostølen i månedsskiftet mars/april.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram