Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørgen har blitt syk

Isolert fra resten av landslaget dagen før sesongåpningen.

SYK: Marit Bjørgen har blitt syk dagen før sesongåpningen på Beitostølen, men stiller muligens til start på morgendagens 10 kilometer.Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .
SYK: Marit Bjørgen har blitt syk dagen før sesongåpningen på Beitostølen, men stiller muligens til start på morgendagens 10 kilometer.Foto: Aleksander Andersen / Scanpix . Vis mer

BEITOSTØLEN (Dagbladet): I morgen åpner den norske langrennseliten konkurransesesongen med 10 kilometer fri teknikk på Beitostølen.

Marit Bjørgen har vært den ubestridte dronningen av den nasjonale åpningen på skisportstedet ved porten til Jotunheimen, og er ubeseiret siden Hilde Gjermundshaug Pedersen vant ett av de to rennene i 2003.

Siden den gang har den triple gullvinneren fra Vancouver-OL vunnet samtlige konkurranser på Beito.

Dagen før årets åpning har imidlertid Bjørgen blitt småsyk i løpet av natten, opplyser landslagsledelsen.

Hun har nå blitt isolert fra resten av landslagsløperne, og det er tvilsomt om hun stiller på startstrek i morgendagens konkurranse. Søndagens 10 kilometer klassisk, som er den andre konkurransen hun er påmeldt til, er også i faresonen. 

Bjørgen vil likevel være til stede på ettermiddagens pressetreff i regi av Norges Skiforbund.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer fra landslagets pressekonferanse, som starter klokka 12. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling