Bjørgen holdt maska over målstreken, så kom tårene

Smalt i asfalten under Oslo Skishow.

SLO SEG: Marit Bjørgen bukket for publikum da hun gikk i mål etter semifinalen, men like etterpå begynte hun å gråte. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Scanpix
SLO SEG: Marit Bjørgen bukket for publikum da hun gikk i mål etter semifinalen, men like etterpå begynte hun å gråte. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RÅDHUSPLASSEN (Dagbladet): Sommer Grand Prix har erstattet den tidligere Norgescupen og startet i dag med Oslo Skishow på Rådshusplassen. Rammen rundt årets første rulleskirenn kunne knapt vært bedre: Over 2000 entusiastiske mennesker var samlet for å se flere av Norges største langrennsstjerner konkurrere i hovedstaden.

Marit Bjørgen (35) var en av de største favorittene på kvinnesiden, men den norske langrennsdronninga røk ut i det som ble en dramatisk semifinale. Bjørgen hektet i en av stavene til Astrid Uhrenholdt Jacobsen (28) og smalt i asfalten. I mål kom hun desidert sist, men bukket likevel tappert til publikum.

Da Bjørgen hastet gjennom pressesonen like etterpå, gråt hun imidlertid åpenlyst og hadde flere skrubbsår på kroppen.

- Aldri skjedd før Etter en tur inn i den norske bussen sammen med samboer Fred Børre Lundberg, kom Bjørgen ut igjen et kvarter seinere og fortalte om uhellet.

- Jeg tror kanskje vi hekta litt med staven. Når man kommer litt dårligt ut, blir det kamp om plassene, sier Bjørgen til Dagbladet.

- Det var tydelig at du hadde vondt da du gikk forbi oss tidligere. Hvordan går det med deg?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer