Marit Bjørgen imponerer i det skjulte:

- Bjørgen is back in business

Therese Johaug, Heidi Weng og Anders Aukland lar seg imponere over Marit Bjørgens vei tilbake til langrennsmiljøet.

I SOFAEN: Marit Bjørgen var i en uvant situasjon da hun gjestet Idrettsgallaen uten å være nominert. Foto/Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Marit Bjørgen og Petter Northug har begge justert opp treningsmengdene denne høsten. I Bjørgens tilfelle er dette et ledd i langløpsprosjektet hun har begitt seg ut på, hvor hun også kan få selskap av Northug til vinteren.

Flere langrennsløpere Dagbladet har snakket med, har observert Marit Bjørgen i imponerende godt slag på stakeintervaller med Therese Johaug og også Heidi Weng.

Bruddstykker av det gamle treningsregimet er tilbake på vei mot langløpssesongen. Men selv om ikke treningsmengdene og formen er helt som før for 40 år gamle Bjørgen, som la opp som tidenes mestvinnende vinterolympier i 2018, imponerer hun Therese Johaug.

- Marits form er bra, den. Det blir spennende å se henne til vinteren. Marit er ikke der hun var før, men er på et bra nivå. Jeg tror Marit vil gjøre det bra. Bjørgen is back in business!, sier Johaug til Dagbladet.

Heidi Weng er noe mer kryptisk i tilbakemeldingen av hva hun har analysert ut fra treningsøktene med Bjørgen denne høsten.

- Jeg vil ikke si for mye om Marits form, men jeg tror det blir bra til vinteren. Da Marit satset, var hun jo verdens beste, men jeg synes det hun viser nå også er imponerende. Det blir spennende å se, sier Heidi Weng til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer