Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørgen kan endelig trene for fullt igjen

Har slitt med en overbelastet lårmuskel.

TILBAKE I TRENING: Marit Bjørgen vant Oslo skishow på Aker brygge i juni, men har senere i sommer slitt med skade i låret. Nå er hun tilbake i full trening.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TILBAKE I TRENING: Marit Bjørgen vant Oslo skishow på Aker brygge i juni, men har senere i sommer slitt med skade i låret. Nå er hun tilbake i full trening. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Marit Bjørgen er kvitt lårskaden hun har slitt med i sommer. Langrennsstjernen kan igjen trene for fullt.

Bjørgen har slitt med en overbelastet lårmuskel. Det har hindret henne fra å drive løpetrening, men en test i forrige uke viste at skaden ikke har satt henne vesentlig tilbake, skriver Adresseavisen.

- Det ser bra ut. Hun hadde en test sist torsdag hvor resultatet var fullt på høyde med tidligere år. Hun er friskmeldt og kan både løpe og gå på rulleski, sier landslagstrener Egil Kristiansen.

Skadeproblemene vil ikke påvirke høsttreningen i stor grad.

- Utover høsten blir det ingen store endringer fra det hun har gjort de siste årene, men hun må være litt mer påpasselig med løp i nedoverbakke, sier Kristiansen til Adresseavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media