Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørgen kjappest i prologen

Düsseldorf (NTB): Marit Bjørgen var raskest i lørdagens prolog i langrennssprinten i Düsseldorf.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Düsseldorf (NTB): Marit Bjørgen var raskest i lørdagens prolog i langrennssprinten i Düsseldorf.

Hun gikk på 1.45,90 og var 1,10 sekunder raskere enn finske Kirsi Peralä på 2. plass. Svenske Britta Norgren var tredje raskest.

Ella Gjømle ble nummer 10 og er også videre til finalene senere lørdag. Det samme er Guro Strøm Solli (18. plass) og Astrid Jacobsen (27. plass).

Siri Halle kom på 44. plass og ble slått ut.

I klassen for menn var Øystein «Pølsa» Pettersen best i prologen. De norske imponerte og hadde sju inne blant de 11 beste.

Slik plasserte de øvrige norske seg i prologen: Børre Næss (3), Johan Kjølstad (6), John Kristian Dahl (7), Jens Arne Svartedal (9), Petter Northug (109, Eldar Rønning (11), Tor Arne Hetland (16) og Trond Iversen (19).

KUNST: Sesongens første skirenn går av stabelen i Düsseldorf, og arrangørene må til med snømaskiner. Norge har vært best i prologene, både i herre- og dameklassen. Foto: Scanpix
KUNST: Sesongens første skirenn går av stabelen i Düsseldorf, og arrangørene må til med snømaskiner. Norge har vært best i prologene, både i herre- og dameklassen. Foto: Scanpix Vis mer