Bjørgen knuste persen på rulleski

I superform igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KVITFJELL (Dagbladet): Damelandslaget i langrenn gikk i går testløp på rulleski i bratte motbakker mot Venabygdsfjellet.

Marit Bjørgen viste at hun er tilbake i toppslag etter fjorårets varierende vinter. På det halvtimes lange testløpet senket hun sin egen personlige rekord fra i fjor med hele 2,34 minutter og vant testen overlegent.

- Veldig positiv Jenta med 11 VM- og OL-medaljer har fått tilbake optimismen etter usikkerheten som rådet sist vinter. Sesongoppkjøringen har gått akkurat slik hun håpet.

- Jeg er veldig positiv, ting har fungert bra, sier Marit Bjørgen til Dagbladet.

Nå har hun gjort små justeringer i hvordan hun trener og hun føler seg mye bedre enn hun gjorde i vinter. Før testløpet i går var hun konsentrert som om det var et viktig skirenn – og nervøs.

Test like viktig som renn

- Den følelsen jeg hadde i dag (på testløpet), hadde jeg kanskje to ganger i hele fjor. Jeg legger like mye i et testløp som i et skirenn.

Les mer om Bjørgens fysiske tester og hva som har skjedd siden i vinter i Dagbladet i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer