Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Langrenn

Bjørgen kokte over og skrek «faen»

Hektet med italiensk konkurrent.

RØK UT I KVARTFINALEN: Marit Bjørgen. Foto:  Bjørn Langsem / Dagbladet
RØK UT I KVARTFINALEN: Marit Bjørgen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

OTEPÄÄ/OSLO (Dagbladet): Marit Bjørgen (36) fikk ingen god VM-generalprøve på sprinten i dag. Hun kom på 14. plass under verdenscuprennet i Otepäa i Estland.

Bjørgen hektet med italienske Gaia Vuerich i kvartfinalen. Stina Nilsson fra Sverige vant finalen. Om den avgjørende situasjonen i løypa forteller Bjørgen:

- Hun mente hun skulle inn. Jeg var nok litt for snill og gikk til venstre. Det var dumt for meg.

De to hektet. Bjørgen fortsetter:

- Jeg kjente jeg ble forbannet. Det kom noen stygge ord der. Det tente meg. Jeg syntes jeg gikk bra derfra og inn. Nå gleder jeg meg til i morgen. Det blir spennende å se hva jeg får til da.

- Hva sa du da du ble forbannet?

- Faen også.

Hun frykter ikke for sprintformen før VM som starter i neste uke:

- Det hadde vært bedre å få flere heat. Men det gjelder å ha marginene på sin side. Jeg håper de er på min side i VM. Sprint er den distansen jeg har minst forventninger til. Jeg føler formen er bra.

Maiken Caspersen Falla ble beste norske kvinne på andreplass. Søndag er det 10 kilometer klassisk i Otepäa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling