Bjørgen lot svenskerivalen få bo hjemme hos seg

- Vi klarte å holde det hemmelig til nå, sier hun.

KONKURRENTER OG VENNER: Marit Bjørgen har ingen betenkeligheter med å dele sin treningskunnskap med Charlotte Kalla. Forhåpentligvis drar Bjørgen også fordeler av å trene med den svenske jenta. Her fra Sognefjellet i sommer. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
KONKURRENTER OG VENNER: Marit Bjørgen har ingen betenkeligheter med å dele sin treningskunnskap med Charlotte Kalla. Forhåpentligvis drar Bjørgen også fordeler av å trene med den svenske jenta. Her fra Sognefjellet i sommer. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norge og Sverige er bestefiender når det kommer til langrennssporet, men det hindrer åpenbart ikke skijentene i å samarbeide i forberedelsene til vinterens sesong.

Denne sommeren har Charlotte Kalla trent med de norske jentene, blant annet på Sognefjellet, og overfor Expressen avslører hun og Marit Bjørgen at Kalla fikk bo hjemme hos Bjørgen noen dager på sensommeren.

- Ja, Charlotte bodde hos meg noen dager, vi har vel klart å holde det hemmelig til nå, sier Bjørgen til den svenske avisa.

- Både Charlotte og vi har nytte av å utveksle litt erfaringer, og jeg ser ingenting galt med det. Charlotte er en god venn og en fantastisk jente. Jeg vil bare at hun skal lykkes, sier Norges skidronning.

Bra - unntatt i spurten Det norske kvinnelandslaget er åpenbart noen hakk over det svenske, både i topp og i bredde, og Charlotte Kalla ser mange fordeler ved å kunne trene med de norske jentene.

Også Therese Johaug mener Kalla vil bli en bedre skiløper av å matche seg mot henne og de andre.

- Vi snakket jo en hel del da Charlotte var med oss, og hun savner nok litt å ha flere jenter som kan matche henne helt fram på hjemmebane, sier Johaug til Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer