<strong>BLE FOR MYE:</strong> Marit Bjørgne har fortsatt en belastningsskade i hofta som plager henne. Her er hun under landslagets sommerskisamling på Sognefjellet i slutten av mai i år.&nbsp;<br>Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix
BLE FOR MYE: Marit Bjørgne har fortsatt en belastningsskade i hofta som plager henne. Her er hun under landslagets sommerskisamling på Sognefjellet i slutten av mai i år. 
Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix Vis mer

Bjørgen må stå over nok en landslagssamling

Fortsatt overbelastning i hofta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Denne uka har damelandslaget i langrenn samling i Vestfold, men den går uten Marit Bjørgen, melder Norges Skiforbund i en pressemelding i dag.

Bjørgen fikk kjenning med belastningsskaden som plaget henne i hele vår under sommerskisamlinga på Sognefjell, og måtte blant annet stå over Oslo Ski Show.

Nå velger hun å bli hjemme i Oslo sammen med samboer Fred Børre Lundberg og sønnen Marius i stedet for å reise til Vestfold.

- Det beste for meg nå er å være hjemme og trene alternativt når jeg ikke kan delta i alle treningsaktivitetene vi gjennomfører på samling, sier Marit Bjørgen i pressemeldingen.

- Jeg er rolig med tanke på sesongoppkjøringen og opplever at dette går både bra og fremover, fortsetter hun.

Både landslagslegen og den nye hovedtreneren er rolige med tanke på Bjørgens skade.

- Selv om Marit ikke deltar på samlingen i Svarstad får hun likevel trent både det hun kan og skal trene, sier landslagstrener Roar Hjelmeset.

Bjørgen trente på seg belastningsskaden da hun begynte opptreningen etter fødselen på nyåret. Skaden har gjort at Bjørgen har trent alternativt i store deler av oppkjøringen.

Det er VM i Lahti i februar som er Bjørgens store mål for sesongen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer