Bjørgen-musklene vakte oppsikt i Polen

- Imponerende biceps.

RÅ FYSIKK: Marit Bjørgen hadde på seg en kortermet kjole da hun mottok den prestisjetunge Fair Play Mecenate-prisen for 2014, i italienske Castiglion Fiorentino nylig. Bildene av hennes biceps har fått fokus i Polen. Foto: Karl Filip Singdahlsen
RÅ FYSIKK: Marit Bjørgen hadde på seg en kortermet kjole da hun mottok den prestisjetunge Fair Play Mecenate-prisen for 2014, i italienske Castiglion Fiorentino nylig. Bildene av hennes biceps har fått fokus i Polen. Foto: Karl Filip Singdahlsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Langrennsdronningen Marit Bjørgen har fysikk som få andre kvinner, og har heller ikke lagt skjul på at hun har gode gener fra naturens side.

I Polen er de enda mer opptatt av Bjørgens laden og gjøren enn vi nordmenn er av den polske langrennsdronningen Justyna Kowalczyk - som er en av Bjørgens sterkeste rivaler i langrennssporet.

Kowalczyk skulle egentlig legge opp etter OL i Sotsji, men har bestemt seg for å satse mot Falun-VM til vinteren. I helga var hun knusende overlegen i et testløp i Polen.

Imponerende biceps Da Bjørgen nylig mottok den prestisjefylte Fair Play Mecenate-prisen for 2014, på en tilstelning i italienske Castiglion Fiorentino nylig, så stilte hun i en kortermet kjole.

Bildet av henne med «imponerende biceps» har gått sin seiersgang i Polen.

Den polske dagsavisen Fakt mener at den norske skidronningen, med 18 gull i VM og OL, ser godt forberedt ut til en ny skisesong.

«Bjørgen har alltid vært muskuløs, men denne gangen gjorde musklene hennes stort inntrykk på alle sammen», skriver Fakt i artikkelen.

- Stolt Bjørgen, på sin side, hadde mer fokus på Fair Play-prisen enn på fysikken.  - Det er en stor ære å bli tildelt en så prestisjetung pris. Jeg er stolt og ydmyk. Å bli anerkjent til en slik fair play-pris er noe jeg setter ekstra stor pris på, sier hun til skiforbundets nettsider i anledning prisutdelingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer