Bjørgen-musklene vakte oppsikt i Polen

- Imponerende biceps.

RÅ FYSIKK: Marit Bjørgen hadde på seg en kortermet kjole da hun mottok den prestisjetunge Fair Play Mecenate-prisen for 2014, i italienske Castiglion Fiorentino nylig. Bildene av hennes biceps har fått fokus i Polen. Foto: Karl Filip Singdahlsen
RÅ FYSIKK: Marit Bjørgen hadde på seg en kortermet kjole da hun mottok den prestisjetunge Fair Play Mecenate-prisen for 2014, i italienske Castiglion Fiorentino nylig. Bildene av hennes biceps har fått fokus i Polen. Foto: Karl Filip SingdahlsenVis mer

Langrennsdronningen Marit Bjørgen har fysikk som få andre kvinner, og har heller ikke lagt skjul på at hun har gode gener fra naturens side.

I Polen er de enda mer opptatt av Bjørgens laden og gjøren enn vi nordmenn er av den polske langrennsdronningen Justyna Kowalczyk - som er en av Bjørgens sterkeste rivaler i langrennssporet.

Kowalczyk skulle egentlig legge opp etter OL i Sotsji, men har bestemt seg for å satse mot Falun-VM til vinteren. I helga var hun knusende overlegen i et testløp i Polen.

Imponerende biceps Da Bjørgen nylig mottok den prestisjefylte Fair Play Mecenate-prisen for 2014, på en tilstelning i italienske Castiglion Fiorentino nylig, så stilte hun i en kortermet kjole.

Bildet av henne med «imponerende biceps» har gått sin seiersgang i Polen.

Den polske dagsavisen Fakt mener at den norske skidronningen, med 18 gull i VM og OL, ser godt forberedt ut til en ny skisesong.

«Bjørgen har alltid vært muskuløs, men denne gangen gjorde musklene hennes stort inntrykk på alle sammen», skriver Fakt i artikkelen.

- Stolt Bjørgen, på sin side, hadde mer fokus på Fair Play-prisen enn på fysikken.
 
- Det er en stor ære å bli tildelt en så prestisjetung pris. Jeg er stolt og ydmyk. Å bli anerkjent til en slik fair play-pris er noe jeg setter ekstra stor pris på, sier hun til skiforbundets nettsider i anledning prisutdelingen.