Bjørgen og Johaug er verdens argeste konkurrenter - og verdens beste venninner

- Det blir ferie sammen neste år, slår Therese fast.

BESTEVNNINNER: Therese Johaug og Marit Bjørgen er usedvanlig tett knyttet sammen til arge konkurrenter å være. - Vi lærer av hverandre, det hjelper oss begge to, sier de i dette intervjuet med Dagbladet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
BESTEVNNINNER: Therese Johaug og Marit Bjørgen er usedvanlig tett knyttet sammen til arge konkurrenter å være. - Vi lærer av hverandre, det hjelper oss begge to, sier de i dette intervjuet med Dagbladet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNEFJELLET (Dagbladet): I strålende solskinn fra en gavmild junihimmel går verdens beste langrennsløpere runde etter runde på breen oppe på Sognefjellet.

De norske langrennsjentene smiler, ler og tar bilder av hverandre mellom rundene, mens toppløpere som Charlotte Kalla og Krista Lähteenmäki tester skiene sine i den samme løypa.

Det internasjonale langrennsmiljøet på damesida er helt unikt på denne måten. Ingen hemmeligholdelse, ingen skjulte treningsmetoder, bare åpenhet og varme smil.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer