Bjørgen og Johaug er verdens argeste konkurrenter - og verdens beste venninner

- Det blir ferie sammen neste år, slår Therese fast.

BESTEVNNINNER: Therese Johaug og Marit Bjørgen er usedvanlig tett knyttet sammen til arge konkurrenter å være. - Vi lærer av hverandre, det hjelper oss begge to, sier de i dette intervjuet med Dagbladet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
BESTEVNNINNER: Therese Johaug og Marit Bjørgen er usedvanlig tett knyttet sammen til arge konkurrenter å være. - Vi lærer av hverandre, det hjelper oss begge to, sier de i dette intervjuet med Dagbladet. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SOGNEFJELLET (Dagbladet): I strålende solskinn fra en gavmild junihimmel går verdens beste langrennsløpere runde etter runde på breen oppe på Sognefjellet.

De norske langrennsjentene smiler, ler og tar bilder av hverandre mellom rundene, mens toppløpere som Charlotte Kalla og Krista Lähteenmäki tester skiene sine i den samme løypa.

Det internasjonale langrennsmiljøet på damesida er helt unikt på denne måten. Ingen hemmeligholdelse, ingen skjulte treningsmetoder, bare åpenhet og varme smil.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer