Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørgen økte forspranget i sprintverdenscupen

Seiret foran Flugstad Østberg.

SEIRET: Marit Bjørgen vant sprinten i Lahti - foran Ingvild Flugstad Østberg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SEIRET: Marit Bjørgen vant sprinten i Lahti - foran Ingvild Flugstad Østberg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Marit Bjørgen ledet sprintverdenscupen med 20 poeng foran Ingvild Flugstad Østberg før dagens sprint i fristil i Lahti.

I finalen møttes de to for å gjøre opp om nye sprintpoeng. Der tok Bjørgen styringa fra start, og fikk kjapt noen meter på konkurrentene.

Ingvild Flugstad Østberg kom seg etterhvert nærmere ryggen på skidronninga, men på oppløpet greide ikke sprintprinsessa å gjøre noe med Bjørgen.

- Jeg hadde gode ski i dag, og følte meg bedre og bedre. Det blir en stor kamp i Drammen, og jeg ser selvfølgelig fram til det. Om det blir Ingvild eller meg, så spiller ikke det så stor rolle siden vi begge er fra Norge, sier Marit Bjørgen til FIS. 

Kikkan Randall tok tredjeplassen.

Ragnhild Haga, Heidi Weng, Celine Brun-Lie og Astrid Uhrenholdt Jacobsen ble slått ut i kvartfinalen, mens Maiken Caspersen Falla og Kathrine Harsen røk i semifinalen.

Hele Norges coronakart