Bjørgen satt på plass av Weng

- I dag ble jeg skikkelig knust, sier Bjørgen.

I EGEN KLASSE: Heidi Weng satte Marit Bjørgen på plass i rulleskikonkurransen under toppidrettsveka.
Foto: Skiforbundet / NTB scanpix
I EGEN KLASSE: Heidi Weng satte Marit Bjørgen på plass i rulleskikonkurransen under toppidrettsveka. Foto: Skiforbundet / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Heidi Weng var i en egen klasse da hun vant fredagens rulleskikonkurranse under toppidrettsveka. Nesten minuttet skilte ned til Marit Bjørgen.

Allerede etter to av seks runder rykket Weng fra langrennsdronningen.

- En kan ikke ha for mye respekt for Marit Bjørgen. Jeg følte meg i form i dag, og det var ikke noe poeng å spare seg, sa Weng som innkasserte 50.000 kroner på seieren i Kristiansund.

Bjørgen ble satt skikkelig på plass.

- I dag ble jeg skikkelig knust, men det må være inspirerende for Heidi å gå så bra. Hun er ei skikkelig tøff jente og gikk kjempebra. Heidi er også en jente for fremtiden, Bjørgen.

Øystein Pettersen vant herreklassen med drøyt halvminuttet ned til Simen Østensen. Pettersen tok igjen Østensen på fjerderunden, før han rykket på den femte og kom alene i mål. Han vant toppidrettsveka for fjerde gang, og også han sikret seg 50.000 kroner.

- Fantastisk å gå her i dag. Jeg kan ikke hvile når jeg går her i byen, men jeg var helt i kjelleren underveis. Det var så mange som heia meg fram og uten disse hadde jeg ikke klart dette, sa Pettersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer