Bjørgen nummer to i Falun

Bjørgen tapte spurtduell mot Pärmäkoski

Marit Bjørgen ble nummer to på kvinnenes 10 kilometer fellesstart i Falun etter en spurtduell mot Krista Pärmakoski. Ingvild Flugstad Østberg ble nummer tre, og skapte spenning i verdenscupen.

ANDREPLASS: Marit Bjørgen ble nummer to i dagens renn i minitouren i Falun. Her fra Holmenkollen forrige helg. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
ANDREPLASS: Marit Bjørgen ble nummer to i dagens renn i minitouren i Falun. Her fra Holmenkollen forrige helg. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN/OSLO (Dagbladet): Marit Bjørgen var i føringen i store deler av det andre rennet i minitouren i Falun, men måtte til slutt se seg slått i spurten. Bjørgen har likevel et godt grep om seieren i minitouren.

- Jeg er veldig fornøyd med løpet, jeg var sterk i motbakken og ikk i front i seks og en halv kilometer, men det holdt ikke de siste ti meteren. Den duellen mot Pärmakoski på slutten der gjør at det bare blir større luke bakover, sier Bjørgen til pressen etter løpet.

Dermed leder Bjørgen med 36 sekunder på Ingvild Flugstad Østberg og er klar favoritt til å vinne minitouren sammenlagt.

Pärmäkoski sier at det var en utrolig følelse å slå Bjørgen i spurten.

- På oppløpet så jeg at jeg var raskere enn Marit. Det var en god følelse. Da jeg passerte mål var det en helt utrolig følelse, sier hun til NRK.

Spenning i verdenscupen

Ingvild Flugstad Østbergs tredjeplass øker spenningen i verdenscupsammendraget. Østberg ligger som nummer to bak Heidi Weng, som fikk nok en tung dag i sporet. Weng ble til slutt nummer 22, og tapte viktige poeng til Østberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer