Bjørgen vurderer opplegget fram mot VM

Langt unna toppformen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Marit Bjørgen er langt unna toppformen og vet ikke hvorfor. Etter Tour de Ski må hun vurdere om det planlagte opplegget fram mot VM skal endres.

Bjørgen overbeviste under sprinten i München. I Oberstdorf stivnet hun etter bonusspurten i går, under dagens klassiskrenn virket hun rett og slett slapp. 11.-plassen var langt under pari på favorittdistansen.

Planen var å få fram en toppform til Tour de Ski. Det gikk ikke. Bjørgen er på 7. plass etter tre etapper.

- Kroppen kjentes fin ut, men det gikk dessverre ikke fort nok. Jeg er dessverre ikke i form, sa en oppriktig Bjørgen med tårer i øynene.

Bjørgen har i realiteten ikke vært i stabilt god form siden sommeren 2005. Ingen vet hvorfor det ikke fungerer som det skal. Kapasiteten til Bjørgen skal være bedre enn den er i øyeblikket. Nå virker det hele usikkert.Forsøker - Jeg har ingen forklaring å komme med. Hadde jeg visst hvorfor det ikke fungerer skulle jeg gjort noe med det.

Bjørgen gikk OK i starten, men passerte bare som nummer 14 halvveis. Skiene var det heller ingenting i veien med. Nordmennene satset på rubbete ski igjen og traff godt med det denne gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer