<strong>STORE NYHETER:</strong> Marit Bjørgens graviditet gis mye plass i idrettsinteresserte medier Europa rundt. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
STORE NYHETER: Marit Bjørgens graviditet gis mye plass i idrettsinteresserte medier Europa rundt. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

Bjørgens graviditet får oppmerksomhet verden rundt

- Bomben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Marit Bjørgen slapp bomben på dagens møte med pressen i Hemsedal: Hun er gravid og skal ha barn i desember.

Nyheten nådde fort de sportsinteresserte nettavisene i Europa og ellers.

- Stjärnans bomb - är gravid, skriver Aftonbladet i sin Extra-tittel, og saken er oppslag på sportssidene både der og hos konkurrenten Expressen, som skriver:

- Just nu: Gravid - missar hele året.

Svenskene er som vanlig veldig opptatt av norsk langrenn, og på oversikten over toppnyheter delt og likt på sosiale medier i Sverige, scorer Bjørgen-historien høyt nå i ettermiddag.

- Kjempehyggelig Finske Ilta-Sanomat slår også nyheten stort opp på sine nettsider, og tyske, kanadiske, italienske, estiske og polske medier er også våkne.

Svangerskapet og fødselen vil altså innebære at Marit Bjørgen står over kommende langrennssesong.

- Dette er kjempehyggelig. Alle jentene visste selvfølgelig om dette før hun fortalte det til journalistene, og vi jublet i kor, sier langrennslandslagets Kathrine Harsem til Dagbladet.

- Vi gleder oss til å få en maskot i langrennslandslaget, og alle gleder seg på Marits vegne.

- Har villet veldig Kvinnenes suksessrike trener Egil Kristiansen sier dette.

- Først og fremst er dette veldig hyggelig, for dette er noe Marit Bjørgen har villet veldig. Og så skal hun jo være med så lenge hun orker også utover denne sesongen også.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer