Bjørgens nye sponsor-hjelper

Marit Bjørgen (25) er Norges hotteste sponsor-objekt om dagen. Slikt krever hjelp.

I går signerte Marit en spesiell sponsoravtale med kortselskapet Teller AS. I kulissene passet Guri Hetland på at alt gikk som det skulle under kick_,off_,et på Latter på Aker Brygge. Hetland (tidligere Knotten, red.anm.), har lagt opp som aktiv skiløper og startet eget firma innen markedsrådgivning.

Det er Marit Bjørgen glad for.

-  Guri har hjulpet meg mye med forhandling og tilretteleggeing av avtaler, sier Marit, som har mer enn nok med å trene og forberede seg til vinterens sesong.

Ikke logo

-  Det er ingen tvil om at Marit er en av Norges tre hotteste, kanskje den aller mest attraktive, av alle norske sponsorobjekter akkutal nå, sier Guri Hetland, gift med topp-sprinteren Tor Arne.

Avtalen Marit signerte med Teller AS i går, er ifølge Hetland «god». Det betyr noen hundre tusen. Og for det får ikke Teller engang vise logoen sin på Marits trikot.

Fysisk standard

Det spesielle med avtalen er at Marit skal motivere de over hundre ansatte i firmaet til trening og sunt kosthold for dermed å øke arbeidsresultat og få ned sykdomsfraværet.

-  Og akkurat det er noe jeg brenner for, sier Marit til Dagbladet.

-  Jeg ser jo at den fysiske standarden i befolkningen ikke akkurat er god. Om jeg kan bidra til at noen kommer i bedre form, er det noe jeg gladelig gjør, sier Marit Bjørgen til Dagbladet.