Bjørkøy like målfarlig som Occean og Pall

- Vet ikke hvorfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  På sju serierunder har midtbanespilleren scoret like mange mål som spissene Veigar Pall Gunnarsson, Oliver Occean og Peter Ijeh. Det holder til delt tredjeplass på toppscorerlista. 

I fjor stoppet han på sju scoringer i Tippeligaen. Etter sju serierunder har 28-åringen kun har tre scoringer igjen før han er forbi fjorårsantallet.

- Jeg har egentlig ikke noe godt svar på hvorfor det har blitt sånn. Jeg har kommet meg til noen muligheter, og har satt dem, sier Fredrikstad-spilleren til Dagbladet.no

Før den åttende serierunden ligger FFK på kvalifiseringsplass. Med ett poeng mer kunne laget ligget seks plasser høyere.

- Det er klart at det er fint både for meg og laget at jeg scorer, men det er ikke det som er hovedmålet. Vi har ikke så fryktelig lite poeng, men vi skulle gjerne hatt noen til, sier Bjørkøy.

Han debuterte for landslaget mot Kroatia i februar. Da kom Bjørkøy inn som back. I fremtiden er det helst på midtbanen han vil spille.

- Har kjempelyst til å være med landslaget, men det er trangt om plassene, sier Bjørkøy.

Under Knut Torbjørn Eggen ble den tidligere Hønefoss-spilleren brukt både på back og midtbane. I år har Bjørkøy kun spilt midtbane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer