SLITER: John Anders Bjørkøy har slitt med svimmelhet, kvalme og synsforstyrrelser helt siden sammenstøtet med Abgar Barsom. Nå går vår- og sommersesongen fløyten.  Foto:  ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
SLITER: John Anders Bjørkøy har slitt med svimmelhet, kvalme og synsforstyrrelser helt siden sammenstøtet med Abgar Barsom. Nå går vår- og sommersesongen fløyten. Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

Bjørkøy mister våren og sommeren etter Barsom-smellen

Nytt tilbakeslag.

||| John Anders Bjørkøy trøbler videre etter at han ble overfalt av Abgar Barsom 18 oktober. Vår- og sommersesongen ryker for Odds midtbanespiller.

Den siste tiden har framgangen uteblitt for 31-åringen med fortid i Lillestrøm.

— Jeg får ta på meg skylden for at han faktisk har fått et lite tilbakeslag. Muligens har vi kjørt ham litt for hardt, sier Odd-lege Ola Stamnes til Telemarksavisa.

Bjørkøy har slitt med kvalme, synsforstyrrelser og svimmelhet etter at han ble taklet av Fredrikstad-spilleren Abgar Barsom i fjor høst.

Overfallet har ikke fått noen konsekvenser for Barsom. Odd droppet anke etter at FFK-spilleren ble frikjent av doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund.

— Vår- og sommersesongen er uaktuell. Jeg er optimist på sikt, men slike skader er noe av det verste som kan skje, sier Stamnes til lokalavisen.

Stabæks Torstein Andersen Aase sliter med tilsvarende skade. Han er sønn av landslagets fotballege Thor Einar Andersen. De to legene utveksler derfor erfaringer med hverandre om skadene.

Veteran Anders Rambekk nærmer seg for øvrig kontraktsforlengelse med Skien-klubben. Det er uklart om kontrakten blir på ett eller to år.

Rambekk har kontrakt ut sesongen, og må trolig godta en lavere årslønn enn dagens på 1,2 millioner kroner, ifølge Telemarksavisa.

(NTB)