Bjørn Dæhlie tilgir TV2

Bjørn Dæhlie er fornøyd med at TV2 legger seg langflate og punger ut fem millioner for å rette opp skadene kanalen har påført ham og hans skikolleger gjennom «Rikets tilstand».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): - De gjør et godt forsøk på å rette opp de feilene de har gjort. Og det er bra, det. Jeg vil si det er voksent gjort av TV2, sier Dæhlie til Dagbladet.

Den gamle skikongen var en av de utøverne som følte seg hardest rammet av dopingbeskyldningene som kom fram i «Rikets tilstand» for seks dager siden. Da ledelsen i Idrettsforbundet og Olympiatoppen satte seg ned for å forhandle med TV2, hadde Dæhlie på forhånd gitt beskjed om at han ikke ønsket å forfølge saken personlig.

Rettferdig

- Jeg hadde sagt til dem at jeg ikke ønsket å gå til noe privat søksmål mot TV2. Mine motiver er ikke økonomiske i denne saken. Jeg har vært opptatt av rettferdigheten, at det riktige skal komme fram. Dette handler jo bare om mitt rykte og renommé. Når de gjennomfører de tiltakene de er blitt enige om, så regner jeg med at denne saken er ute av verden, sier Dæhlie.

Personlig kommer han ikke til å jobbe for TV2 i nær framtid. «Gutta på tur»-programmene tar pause i ett år fra i høst.

- Det med «Gutta på tur» er en helt annen skål enn denne dopingsaken. Jeg har et arbeidsforhold med TV2, og min følelse for å fortsette med det har fått seg en kraftig støkk, humrer Dæhlie lakonisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer