Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie topper alle langrenns-statistikker. Ingen har vunnet flere verdenscupseire enn ham, ingen har vunnet flere mesterskapstitler... Ingen har tjent flere penger heller, for den del.

For Bjørn kan langt mer enn å gå fort på ski.

Hans kanskje aller beste egenskap er at han er så målbevisst og effektiv. Sjøldrevne næringslivsledere på toppdivisjonsnivå kunne hatt mye å lære av Bjørn Dæhlies tempo og evne til å få ting unna.

Derfor har han blant annet gjort det stort i klesbransjen. Kolleksjonen hans «Bjørn Dæhlie Technical Wear» har fått solid fotfeste både i Norge, store deler av Europa og USA og Canada.

Mars 2001, etter tolv år, ni VM-gull, åtte OL-gull og 46 verdenscupseire seinere, la Dæhlie opp. En av verdens største idrettskarrierer var over.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling