Bjørn Einar Romøren annonserte karriereslutten på Instagram

Legger opp som hopper, skal jobbe med gamle gulv.

LEGGER OPP: Bjørn Einar Romøren (32) avslutter karrieren. Her sammen med hopptrener  Alexander Stöckl. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
LEGGER OPP: Bjørn Einar Romøren (32) avslutter karrieren. Her sammen med hopptrener Alexander Stöckl. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bjørn Einar Romøren legger opp som skihopper.

Det skriver 32-åringen på Instagram, akkompagnert av et skikkelig hoppselfie på sletta i Planica.

Endelig bestemt Hosle-hopperen hadde egentlig en skikkelig dårlig sesong i hoppbakken, men overrasket mange da han ble tatt ut på laget som hoppet skiflygings-VM i Harrachov. To måneder tidligere hadde han nemlig endt sist i et Norgescup-renn.

Romøren har tidligere sagt at han skal legge opp etter denne sesongen, men etter VM-uttaket sa han at ingenting var 100 prosent avklart.

- Ingenting er bankers. Jeg tenker ikke noe på framtida. Jeg har sagt mye tidligere, men jeg tror ikke mye har forandret seg. Jeg legger opp når karrieren er over, sa han til Dagbladet den gangen.

Nå er han altså ferdig som skihopper. Skiene erstattes av gamle tregulv, når Romøren nå skal jobbe i Old Wood Norge - et firma som driver med gammelt treverk og gulv.

Hadde verdensrekord I løpet av karrieren vant Romøren åtte verdenscuprenn. Han tok én OL-bronse og tre medaljer i VM, men blir nok best husket som en enormt god skiflyger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer