<strong>TRENGER KAMPTRENING:</strong> Spilletid har vært det viktigste for Bjørn Helge Riise i valget av utlånsklubb. Her er han i aksjon mot Polen og Adam Matuszczyk (t.v.) under sist ukes landskamp. Foto: Luis Forra, EPA/Scanpix
TRENGER KAMPTRENING: Spilletid har vært det viktigste for Bjørn Helge Riise i valget av utlånsklubb. Her er han i aksjon mot Polen og Adam Matuszczyk (t.v.) under sist ukes landskamp. Foto: Luis Forra, EPA/Scanpix Vis mer

Bjørn Helge Riise lånt ut til Sheffield United

Kan debutere i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bjørn Helge Riise er lånt ut fra Fulham til Sheffield United i Championship resten av sesongen.

Det bekrefter Sheffield United på klubbens hjemmeside.

Riise har fått lite spilletid i Fulham, og har vært på jakt etter en klubb der han vil få etterlengtet matchtrening.

TV 2 Sporten erfarer at Riise vil sitte på benken for «The Blades» når de tar imot Reading hjemme på Bramall Lane. BBC skriver at overgangen er klar tidsnok til at han kan spille kampen.

Også norske tippeligaklubber har vært ute etter 27-åringens tjenester, og har blant annet kontaktet storebror John Arne for å undersøke mulighetene.

Men Bjørn Helge har villet bli i England, og har ventet på det rette tilbudet fra en av 7-8 interesserte klubber i nest øverste divisjon.

- Det er førsteprioriteten. Jeg har blant annet en familie som bor i England, sa Riise under landslagets samling i Portugal sist uke.

Han fikk støtte av storebror, som mener utfordringen i Championship er bedre enn en retur til Norge.

- Championship er bedre enn Tippeligaen. Og det er faktisk tøffere å spille i Championship enn i Premier League. Der er det engelsk spillestil, og mer fysisk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer