Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørn Maars Johnsen scoret igjen i Nederland

Bjørn Maars Johnsen har ikke gitt håpet om å bli toppscorer i nederlandsk æresdivisjon. Søndag fant han nettet igjen i Den Haags 3-3-kamp borte mot Utrecht.

MÅLSNIK: Bjørn Maars Johnsen scoret igjen for Deen Haag i nederlandsk æresdivisjon. Her er han i aksjon for Norge mot Australia. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
MÅLSNIK: Bjørn Maars Johnsen scoret igjen for Deen Haag i nederlandsk æresdivisjon. Her er han i aksjon for Norge mot Australia. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske landslagsspissen scoret gjestenes 1-1-mål ni minutter etter sidebytte. Det var hans 13. seriemål.

Det skiller tre scoringer opp til Fran Sol på toppen av toppscorerlista. Spanjolen har gjort hele seks mål på de tre siste kampene for Willem II.

Johnsen har også scoret jevnt og trutt for Den Haag. Seks av norskamerikanerens ligamål har kommet i 2018. For to runder siden gjorde han en måldobbel mot Excelsior.

Den Haag ligger rundt midt på tabellen i æresdivisjonen. Laget har kun vunnet en av sine seks siste seriekamper. Søndag øynet Johnsen og co. en sterk trepoenger i Utrecht. Gjestene snudde oppgjøret og ledet to ganger. Elson Hooi ga Haag-klubben 3-2 helt på tampen, men Zakaria Labyad rakk å ordne 3-3 for Utrecht før dommeren blåste av.

Morten Thorsby var eneste nordmann på banen da Heerenveen spilte 1-1 mot Groningen, etter Martin Ødegaards mellomfotsbrudd i forrige runde. Nicolai Næss ble sittende på benken for laget fra skøytebyen.

Emil Hansson var ubenyttet reserve da Feyenoord slo tabelljumbo Twente 3-1 på bortebane.

Det gjenstår fire runder igjen av sesongen i Nederland.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!