- Bjørnar gir de mest fantastiske klemmene

Gunn-Rita Dahle Flesjå ser fremover etter OL-nedturen.

FANTASTISKE KLEMMER: Gunn-Rita Dahle Flesjå får klem av sønnen etter at hun brøyt konkurransen. - Bjørnar gir de mest fantastiske klemmene. Det er herlig, sier Gunn-Rita. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
FANTASTISKE KLEMMER: Gunn-Rita Dahle Flesjå får klem av sønnen etter at hun brøyt konkurransen. - Bjørnar gir de mest fantastiske klemmene. Det er herlig, sier Gunn-Rita. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HADLEIGH, ESSEX (Dagbladet): - Det er ikke noe kjekt, men det er ikke verdens undergang, det er jo herlig å kunne trøste seg med det. Og Bjørnar synes mamma er kjempeflink til å sykle fortsatt, han, han er veldig glad i mamma, så det er ikke verdens undergang, sier Gunn-Rita Dahle Flesjå (39).

Det er en knapp time siden hennes terrengløp i OL ble avsluttet - på et tidspunkt der rytterne egentlig bare var halvveis til mål. Før hun møter pressen, har hun møtt sønnen (3) for første gang siden avreise til London mandag - og fått trøst.

- Bjørnar gir de mest fantastiske klemmene. Det er herlig, sier Gunn-Rita, som altså aldri kom til mål.

Tidlig velt Allerede etter et minutts sykling, veltet det norske gullhåpet i ei steinrøys. Hun slapp unna med et skrubbsår, men havnet sist i feltet.

- Vi var fem-seks jenter på tuppen, og alle valgte høyre spor over den store steinen. Så ble det så liten fart at jeg tok mellomsporet, som jeg også hadde trent på. Så ble det litt ubalanse og så klarte jeg å velte og startet så å si sist. Jeg meg aldri inn i løpet, gjorde masse småfeil og kjørte gjerne litt over evnen, innrømmer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer