GIR SEG: Bjørnar Valstad ønsker nye utfordringer, og har sagt opp sin stilling som generalsekretær i Norges Orienteringsforbund.
GIR SEG: Bjørnar Valstad ønsker nye utfordringer, og har sagt opp sin stilling som generalsekretær i Norges Orienteringsforbund.Vis mer

Bjørnar Valstad har sagt opp jobben i Norges Orienteringsforbund

Ønsker nye utfordringer.

(Dagbladet): Bjørnar Valstad har sagt opp sin stilling som generalsekretær i Norges Orienteringsforbund etter seks år, det skriver forbundet i en pressemelding.

- Det er vemodig å slutte i det som på mange vis har vært drømmejobben. Jeg har hatt fine år med et fantastisk mannskap.  Jeg har fått lede mange spennende organisasjon- og utviklingsprosjekter og kan se tilbake på seks spennende år i forbundet, sier Valstad i pressemeldingen.

Fornøyd med veksten - Aller mest fornøyd er jeg nok med at vi har snudd en trend og at orienteringsidretten vokser igjen. Men det er en tid for alt og jeg kjenner nå at jeg ønsker å utfordre meg selv med nye oppgaver og har valgt å gå til en stilling utenfor idretten, fortsetter Valstad.

President i Norges Orienteringsforbund Einar Tommelstad sier i pressemeldingen at han forstår at Valstad ønsker nye utofordringer, men at det blir en utfordring å erstatte generalsekretæren.

Vil savne kapasiteten - Bjørnar har gjort en enorm jobb for o-Norge i sine år som generalsekretær og vi vil utvilsomt savne hans kapasitet. Personlig har jeg hatt stor glede av samarbeidet med Bjørnar og ikke minst hans usedvanlig positive humør og store engasjement for orienteringsidretten. Jeg ønsker ham lykke til i ny jobb og er sikker på at vi vil holde kontakten, sier Tommelstad.