Bjørndalen motivert til tross for svak sesong

Bjørndalen: - Kan gå til jeg er 50

Likevel må Ole Einar Bjørndalen ta en helhetsvurdering før han fortsetter satsingen.

VEIEN VIDERE: Ole Einar Bjørndalen (44) forteller hva han tenker om neste sesong. Reporter: Fredrik Stuve / Video: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På Holmenkollen Park Hotel møter Dagbladet en avslappet Ole Einar Bjørndalen. Skiskytterkongen var tilbake på startstreken i Kontiolahti etter å ha blitt vraket til OL og gikk sitt beste løp for sesongen da han ble nummer tolv på sprinten.

I stedet for å delta i sitt sjuende OL måtte Bjørndalen ta til takke med å være i det hviterussiske støtteapparatet for å bidra for kona Darja Domratsjeva.

- Målet mitt var å være i toppform til OL og det hadde jeg klart. Den sjansen hadde jeg ikke i år, så da gikk jeg i stedet inn i en annen rolle for å hjelpe Daria til å prestere bra. Nå har jeg fått sjansen til å gå her og sist helg, så da fokuserer jeg på det, sier Bjørndalen.

Har motivasjonen på plass

Med en sesong som ikke har gått etter planen er det fortsatt usikkert om Bjørndalen fortsetter eller ei.

Selv om Bjørndalen er sikker på at han prikket toppformen til mesterskapet og at han ikke fikk sjansen til å vise det i OL, er det ikke noe som vil påvirke Bjørndalens valg om karrieren fortsetter eller ei.

- Det er uavhengig av alt annet som skjer. Motivasjonen min for å fortsette, jeg tror alle dere vet hva motivasjonen min er. Jeg har motivasjon til å gå til jeg er 50, jeg, så det er null stress, sier skiskytterkongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer