Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen avgjorde på siste skyting

Vant igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ole Einar Bjørndalen fortsatte maktdemonstrasjonen på dagens jaktstart i skiskyting i svenske Östersund. Han vant til tross for fire strafferunder.

Fram til siste stående skyting så det imidletid ut til å kunne bli dramatisk til siste sekund. Bjørndalen kom inn på standplass sammen med russiske Dmitri Jarotsjenko og franske Raphael Poiree.

Først misset Bjørndalen ett skudd. Så fikk Poiree ladetrøbbel. Så bommet Jarotsjenko. Mens Bjørndalen og Jarotsjenko startet strafferunden, satte Poiree på plass ammunisjonen, men bommet på den siste blinken, slik at også han måtte ut på strafferunde.

Dermed kunne Ole Einar Bjørndalen kontrollere inn til sin 66. verdenscupseier.

Men han var ikke fornøyd med skytingen i dag heller.

- Jeg skjøt dårlig på første første liggende og fikk to runder. Jeg skjøt dårlig på andre liggende også, så skyteformen var ikke bra i dag, forklarte han til SVT.

Men med kanonformen han har i sporet om dagen, vinner Bjørndalen på tross av middels skyting.

BEST IGJEN: Ole Einar Bjørndalen virker bånn solid om dagen. I dag vant han til tross for en skuffende dag på standplass. Foto: Scanpix
BEST IGJEN: Ole Einar Bjørndalen virker bånn solid om dagen. I dag vant han til tross for en skuffende dag på standplass. Foto: Scanpix Vis mer
image: Bjørndalen avgjorde på siste skyting
Hele Norges coronakart