Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ole Einar Bjørndalen om karrieren:

Bjørndalen avslører framtidsplaner i morgen

Varsler pressemøte.

RØPER PLANENE: Ole Einar Bjørndalen skal tirsdag forteller om planene videre. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
RØPER PLANENE: Ole Einar Bjørndalen skal tirsdag forteller om planene videre. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ole Einar Bjørndalen (44) skal tirsdag formiddag klokka 11 avsløre hva han gjør neste sesong.

Det opplyser Olympiatoppen.

«Bjørndalen vil på pressemøtet offentliggjøre sine planer for fremtiden», heter det i skrivet.

Skiskytterprofilen møter pressen i Simostranda. Bjørndalen har hatt en litt trøblete sesong og topplasseringene har uteblitt. Han ble ikke tatt ut i OL-troppen som reiste til Pyeongchang i februar, men han var til stede i Sør-Korea som en del av teamet til kona Darja Domratsjeva og Hviterussland.

Bjørndalen avsluttet nylig sesongen med renn i russiske Tjumen. Der fortalte han til NRK at han skulle bestemme seg om framtida etter at sesongen var over.

Han står med 13 OL-medaljer, 45 VM- medaljer og 95 individuelle seire i verdenscup.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling