Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen får med seg drømme-treneren

- Roger er en vanvittig bra trener.

(Dagbladet.no): Ei uke før vårt skiskytter-ess gifter seg med sin Nathalie Santer har han fått den sportslige gaven han ønsket seg.

Suksesstrener Roger Grubben fortsetter i Skiskytterforbundet i en 60 prosent stilling, melder VG.


- Jeg er utrolig fornøyd

Roger Grubben ga seg som skiskyttertrener etter forrige sesong, og er allerede erstattet med Kjell Ove Oftedal. Nå er Bjørndalen i ekstase over å få med seg den eventyrlig suksessrike Grubben videre.

- Jeg er veldig godt fornøyd med at jeg har fått ned det sportslige støtteapparatet jeg ønsket meg. Da tenker jeg ikke minst på at jeg fortsatt får jobbe tett med Roger Grubben, og at Torgeir Bjørn fortsetter som teknikktrener, sier Bjørndalen til VG.

Med Grubben som sjef har norsk skiskyting vunnet 67 seirer i verdenscupen, fire OL-gull og åtte VM-titler. Bjørndalen mener Grubben ikke har fått den heder han fortjener.

- Roger er en vanvittig god trener, og vi har alltid hatt veldig god kontakt. Jeg fatter ikke hvorfor ikke han fikk prisen som årets trener på idrettsgallaen.

- Hoppe etter Wirkola

BLIR MED VIDERE:Ole Einar Bjørndalen(til venstre) er strålende fornøyd med at gammeltrener Roger Grubben(bak) fortsatt skal hjelpe ham - og landslaget -  til videre suksess. Foto: SCANPIX
BLIR MED VIDERE:Ole Einar Bjørndalen(til venstre) er strålende fornøyd med at gammeltrener Roger Grubben(bak) fortsatt skal hjelpe ham - og landslaget - til videre suksess. Foto: SCANPIX Vis mer

Landslagets nye trener, Kjell Ove Oftedal, ser også på Grubben som en ressurs han er glad blir med videre.

- Landslaget har hatt noen eventyrlige år under Grubben. På en måte blir dette som å hoppe etter Wirkola.

Ole Einar Bjørndalen og Nathalie Santer gifter seg neste lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling