Bjørndalen fryktet at sesongen var over, men nå har han grunn til å smile

Drar til høyden.

PÅ RETT VEI: Ole Einar Bjørndalen (41) mistet åtte uker med trening i sommer på grunn av en kranglete virusinfeksjon. Nå er veteranen imidlertid på vei i riktig retning. Nå føler han seg sterk nok til sesongens første høydeopphold. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
PÅ RETT VEI: Ole Einar Bjørndalen (41) mistet åtte uker med trening i sommer på grunn av en kranglete virusinfeksjon. Nå er veteranen imidlertid på vei i riktig retning. Nå føler han seg sterk nok til sesongens første høydeopphold. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For en liten måned siden fikk Ole Einar Bjørndalen (41) en uventet opptur da han ble nummer tre på skiskytterguttas testrenn i Holmenkollen.

Tidenes vinterolympier er ikke kjent for å samle på tredjeplasser, men testløpet ble en real opptur fordi han fikk store deler av sesongoppkjøringen ødelagt på grunn av en virusinfeksjon som sørget for at han måtte tilbringe 35 dager (!) i senga.

- Dette er nesten den største oppturen jeg har hatt på et år, sa Bjørndalen til Dagbladet, før han la til:

- Sist gang jeg lå lenger i ro var da jeg lå i magen til mutter'n.

Har fått gode svar Veteranen fryktet at sykdommen før sommeren skulle ødelegge hele sesongen, men de siste månedene har han brukt tida svært godt - og samtidig fått positive svar fra kroppen.

- Det har gått veldig bra i det siste. Det har fungert godt, og jeg har hatt framgang hele veien. Kroppen responderer veldig godt på treningen, sier Bjørndalen til Dagbladet nå.

- Jeg ble veldig overrasket over fort bra det gikk i testrennet, og etterpå har pila fortsatt å peke oppover, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer