Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen går renn på travbane

Skiskyttergalla på Biri.

Flere verdensstjerner med Ole Einar Bjørndalen i spissen kommer til Biri i mars for å være med i skiskyttergalla på Biri Travbane.

Oppland Arbeiderblad skriver at ved siden av Bjørndalen er det klart at Halvard Hanevold, Rune Brattsveen og Sandrine Bailly kommer. Det er også store muligheter for at tyske Kati Wilhelm blir med.

Arrangørene på Biri prøvde å få til noe tilsvarende også i fjor, men da strandet forsøket fordi flere av de beste løperne ikke klarte å få tilpasset showrennet til det ordinære løpsprogrammet. I år ser det mye lysere ut.

Tore Hoff som er initiativtaker, sier at han vil jobbe videre med å få flere utenlandske løpere til start, men den viktigste, Ole Einar Bjørndalen, har bekreftet at han kommer. Det betyr at det i alle fall blir renn 17. mars.

(NTB)

LADER OPP TIL VM: Ole Einar Bjørndalen lader nå opp til VM, som starter 9. februar. Gallaen på Biri travbane er i midten av mars. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX
LADER OPP TIL VM: Ole Einar Bjørndalen lader nå opp til VM, som starter 9. februar. Gallaen på Biri travbane er i midten av mars. Foto: HEIKO JUNGE/SCANPIX Vis mer
GALLAKONGEN: Ole Einar Bjørndalen har deltatt i mange showrenn tidligere. Her fra Gelsenkirchen, hvor han har vunnet fire av de fem siste gangene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media