Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen har ikke bestemt seg for å droppe USA

Tester formen på tremil i Italia først.

BESTEMMER SEG I MORGEN: Ole Einar Bjørndalen sier til Dagbladet at han ikke har bestemt seg for om han går rennene i USA ennå. Foto: Matthias Schrader, AP/Scanpix
BESTEMMER SEG I MORGEN: Ole Einar Bjørndalen sier til Dagbladet at han ikke har bestemt seg for om han går rennene i USA ennå. Foto: Matthias Schrader, AP/Scanpix Vis mer

Ole Einar Bjørndalen (37) avgjør etter morgendagens 30-kilometer turlangrenn fra Cortina til Toblach om han resier til USA for å gå de tre verdenscuprennene i Fort Kent neste uke.

Skiskytterlandslagets sportssjef Per Arne Botnan sier til VG i dag at Bjørndalen trolig dropper de to verdensuprundene i USA, men Bjørndalen selv hevder overfor Dagbladet at han ikke har tatt noen avgjørelse på om han dropper sprinten, jaktstarten og fellesstarten i Fort Kent.

- Etter langrennet i morgen tar jeg en samtale med trener Torgeir Bjørn for å finne ut hva jeg trenger. Om det er konkurranser eller mer trening. Men jeg er ikke avhengig av å gå flere renn før VM, sier Ole Einar Bjørndalen til Dagbladet.

Skiskytterne går sprintrenn i Presque Isle i kveld, norsk tid.

Den siste tiden har han vært Bjørndalen vært hjemme i Toblach for å trene etter virussykdommen som har plaget han over lengre tid denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling