Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen-hattrick i Kollen

- Lettere å vinne igjen.

(Dagbladet.no): Ole Einar Bjørndalen kronet sesongen med seier på jaktstarten i Holmenkollen i går, og tok dermed sammenlagtseieren i verdenscupen.

Torsdag vant han sprinten, og i dag markerte han hvor suveren han er ved å vinne fellesstarten i utklassingsstil.

- Når du først er i gang, er det lettere å repetere og gjøre det igjen. Det er som å få hull på byllen, sier trippelvinneren til NRK.

Til tross for en strafferunde både på andre og fjerde skyting i dag, kunne han vinke, smile og flagge til publikum på de siste meterene.

Tsjekkiske Roman Dostal ble nummer to foran russiske Sergej Rozhkov, mens svenske Carl Johan Bergmann tok fjerdeplassen.

Emil Hegle Svendsen spurtbeseiret Stian Eckhoff i kampen om femteplassen.

En magesjuk Frode Andresen brøt etter å ha kastet opp i første motbakke.

TRIPPELSEIER: Ole Einar Bjørndalen vant sitt tredje løp på fire dager i Holmenkollen. Foto: Scanpix
TRIPPELSEIER: Ole Einar Bjørndalen vant sitt tredje løp på fire dager i Holmenkollen. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling