Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen jobber for Røkke

Skal fronte kosttilskudd i Europa.

BLE KJENT i 2002: Ole Einar Bjørndalen feirer sammen med Kjell Inge Røkke (t.v.) etter stafett-gullet under OL i Salt Lake City i 2002. 
Foto: Lise Åserud, Scanpix
BLE KJENT i 2002: Ole Einar Bjørndalen feirer sammen med Kjell Inge Røkke (t.v.) etter stafett-gullet under OL i Salt Lake City i 2002. Foto: Lise Åserud, Scanpix Vis mer

|||Kjell Inge Røkke vil bruke skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen for å gjøre kosttilskuddproduktene sine kjent i Europa.

- Ole Einar har et enormt nedslagsfelt i Europa, noe vi ser mulighetene i. Han er seriøs og har en mentalitet som vi kan lære av. Det er få personer som passer bedre med våre verdier, sier konsernsjef i Aker BioMarine, Hallvard Muri til VG.

35 år gamle Bjørndalen har måttet gå ned i lønn fra skifabrikken sin denne sesongen. I disse finanskrisetider må også skiskytteresset yte mer overfor sponsorene.

- Jeg har diskutert lenge med Kjell Inge for å prøve å få til noe, sier Bjørndalen.

De to har kjent hverandre siden 2002.

- Det er ikke ofte jeg har truffet en sånn person. Det er noen fellestrekk mellom dem som er best, uansett hva de driver med. Han er målrettet og utrolig entusiastisk, sier Bjørndalen til VG.

Avtalen mellom Røkke og Bjørndalen går til og med 2012. Det kan være aktuelt for Simostranda-ekspressen å jobbe i Røkke-systemet etter at skiskytterkarrieren er over.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling