Bjørndalen ler av Ferrys trussel om avsløringer

Svensken skriver bok om sex, penger og politikk.

TILBAKE I NORGE:  Trening- og snøforhold avgjør hvor Ole Einar Bjørndalen blir fram til sesongstarten på Sjusjøen. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE I NORGE: Trening- og snøforhold avgjør hvor Ole Einar Bjørndalen blir fram til sesongstarten på Sjusjøen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OLYMPIATOPPEN (Dagbladet): Ole Einar Bjørndalen møtte i dag pressen på Olympiatoppen. Der kom skiskytterveteranen med nyheten om at han sammen med sponsorer XL Bygg har opprettet et fond som skal sikre unge skiskyttere i Norge 70 gevær over fem år.

40-åringen kom tilbake fra en tre ukers høydeopphold i går.

Ferrybok Han hatt fått med seg at den tidligere rivalen Björn Ferry (svensken la opp sist vinter) skal skrive bok. Ferry skriver om sex, penger og politikk i ny bok, og lover avsløringene om norske skiskyttere.

Bjørndalen gleder seg til å se boka, og er ikke bekymret:

-  Ja,  det hadde vært hyggelig om han hadde noen humoristiske avsløringen, det har han helt sikkert. Jeg frykter ikke så mye. Han er en frittalende mann  og kommer helt sikker med noen artige og seriøse utsagn. Ferry  er en vitsemaker og en utrolig bra kar, sier sprintvinneren fra Sotsji-OL og bryter ut i latter.

Bjørndalen-boka 40-åringen fra Simostranda får stadig nye forespørsler om egen bok - men så langt har han ikke bitt på agnet som er kastet ut:

- Jeg får tilbud hvert eneste år.  Vi får se hva det eventuelt skal inneholde om jeg skal skrive ei bok.  Det kan hende, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer