Bjørndalen måtte ta en pause etter mental trøkk

Sykdom og våpenkluss ødela mye av VM-oppladningen. Heldigvis er det få som likevel kan prikke inn formen som Ole Einar Bjørndalen (42).

HØYDE-OPPLADNING: Ole Einar Bjørndalen har vært tre uker på høydetrening - blant annet to uker i italienske Anterselva - i forkant av VM i skiskyting, som starter i Holmenkollen 3. mars. Etter en trøblete januarmåned håper Bjørndalen at han har fått på plass en ny formtopp i tide til VM. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
HØYDE-OPPLADNING: Ole Einar Bjørndalen har vært tre uker på høydetrening - blant annet to uker i italienske Anterselva - i forkant av VM i skiskyting, som starter i Holmenkollen 3. mars. Etter en trøblete januarmåned håper Bjørndalen at han har fått på plass en ny formtopp i tide til VM. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VM-festen i skiskyting i Holmenkollen er bare dager unna startskuddet - og med over 100.000 forhåndssolgte billetter brygger det opp til en skikkelig folkefest.

Det kanskje største trekkplasteret er trolig Ole Einar Bjørndalen, evighetsmaskinen som - nok en gang - har hevder at han står foran karrierens siste mesterskap. Som han også sa før OL i Sotjsi.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer