Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Bjørndalen måtte ta en pause etter mental trøkk

Sykdom og våpenkluss ødela mye av VM-oppladningen. Heldigvis er det få som likevel kan prikke inn formen som Ole Einar Bjørndalen (42).

HØYDE-OPPLADNING: Ole Einar Bjørndalen har vært tre uker på høydetrening - blant annet to uker i italienske Anterselva - i forkant av VM i skiskyting, som starter i Holmenkollen 3. mars. Etter en trøblete januarmåned håper Bjørndalen at han har fått på plass en ny formtopp i tide til VM. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
HØYDE-OPPLADNING: Ole Einar Bjørndalen har vært tre uker på høydetrening - blant annet to uker i italienske Anterselva - i forkant av VM i skiskyting, som starter i Holmenkollen 3. mars. Etter en trøblete januarmåned håper Bjørndalen at han har fått på plass en ny formtopp i tide til VM. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer

VM-festen i skiskyting i Holmenkollen er bare dager unna startskuddet - og med over 100.000 forhåndssolgte billetter brygger det opp til en skikkelig folkefest.

Det kanskje største trekkplasteret er trolig Ole Einar Bjørndalen, evighetsmaskinen som - nok en gang - har hevder at han står foran karrierens siste mesterskap. Som han også sa før OL i Sotjsi.

Med Ole Einar Bjørndalen vet man derimot aldri. Det er neppe mange som lar seg overraske om stiller til start også i sørkoreanske PyeongChang vinteren 2018. Som 44-åring. Og i så fall med nok en historisk rekord til sitt navn:

Han vil da bli eneste nordmann med sju olympiske leker på samvittigheten.

Tre uker i høyden

Ikke at en slik rekord vil være det som trigger han til nye runder med geværet på ryggen. Det er bare denne indre sulten han aldri klarer å stagge. Men nok om et mulig nytt OL. VM i Holmenkollen er det eneste som har stått i hodet på Ole Einar Bjørndalen hele vinteren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?