Bjørndalen på fjerdeplass

Frode Andersen gikk seks strafferunder, mens Ole Einar Bjørndalen klatret fra niende til fjerdeplass til tross for fire bom på dagens jaktstart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bjørndalen startet som nummer ni i dagens jaktstart, og etter en feilfri første skyting, var han oppe på femteplass. En strafferunde på andre skyting til tross, klatret han opp på fjerdeplassen midtveis i løpet.

På de stående skytingene bommet Bjørndalen henholdsvis en og to ganger, men god langrennsfart brakte ham likevel opp på fjerdeplass i mål.

Frode Andresen startet også godt. Han skjøt feilfritt på første liggende, og gikk ut på andreplass etter å ha startet som nummer seks. Men på andre skyting, også den liggende, bommet han på tre strake skudd.

Dermed raste han nedover resultatlista, og etter tre bom også på den første stående skytingen var han nede på 17. plass. Han skjøt imidlertid fem blink på siste stående, og gikk til slutt inn til 11. plass.

Halvard Hanevold med to strafferunder ble nummer 17, Stian Eckhoff ble nummer 27 etter fire strafferunder. Egil Gjelland skjøt feilfritt fram til siste skyting, der han bommet tre ganger. Han endte på 32. plass som svakeste nordmann.

Verdenscupens suverene leder Pavel Rostovtsev ledet gjennom hele løpet, og ruslet i mål 51 sekunder foran Raphael Poiree, mens Sven Fisher tok tredjeplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer