Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørndalen reddet Norge til pallplass på stafetten

Fra sjette til andre plass i Östersund.

SOLID SISTEETAPPE: Ole Einar Bjørndalen gikk ut som nummer seks, men kom i mål som nummer to, bare slått av Frankrike på skiskytter-stafetten i Östersund i dag.    Foto: Krister Sørbø / Dagbladet
SOLID SISTEETAPPE: Ole Einar Bjørndalen gikk ut som nummer seks, men kom i mål som nummer to, bare slått av Frankrike på skiskytter-stafetten i Östersund i dag. Foto: Krister Sørbø / Dagbladet Vis mer

|||

Ole Einar Bjørndalen leverte en sterk sisteetappe og gikk Norge inn til annenplass på skiskytterstafetten i Östersund søndag. Frankrike vant.

Bjørndalen gikk Norge opp fra sjette- til annenplass på sin etappe. Han var cirka ett minutt bak ledende Russland da han ble sendt ut på sisteetappen av Lars Berger.

På det norske laget gikk også Emil Hegle Svendsen og Alexander Os.

I mål var Norge 13,7 sekunder bak Frankrike, som tok sin første stafettseier for menn siden 16. januar 2003. Franskmennene viste dermed at de blir blant favorittene på OL-stafetten.

Østerrike var 18,2 sekunder bak Frankrike og ble nummer tre.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media