Bendtner imponerer både i Norge og på landslaget

Bjørnebye tenker ikke på Bendtner-salg

Nicklas Bendtner har tatt Eliteserien med storm denne sesongen, og er tilbake i varmen på det danske landslaget. Til tross for oppturer i år, er ikke Stig Inge Bjørnebye redd for å miste Bendtner etter sesongslutt.

Ikke planer om Bendtner-salg: Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye er meget fornøyd med dansken Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Ikke planer om Bendtner-salg: Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye er meget fornøyd med dansken Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere Arsenal- og Wolfsburg-spiss Bendtner tegnet seg tirsdag på scoringslista da Danmark tok seg til 2018-VM på Irlands bekostning. 29-åringen, som er toppscorer i Eliteserien med sine 18 fulltreffere, har hatt en flott høst i RBK.

– Vi ønsker ikke å hausse opp noe rundt Nicklas, men det er positivt for RBK at han også gjør det bra for Danmark, sier sportslig leder Bjørnebye til NTB.

Rosenborg har tidligere solgt spissprofiler som Christian Gytkjær og Alexander Søderlund etter målrike sesonger, men Bjørnebye frykter ikke at Bendtner følger samme sti.

– Tidligere har dere solgt Gytkjær og Søderlund etter sesongslutt. Satser du på at Bendtner blir i RBK minst fram til VM?

– Vi planlegger ikke for noe annet, svarer 47-åringen, som ikke vil kommentere om Bendtners høstform har økt interessen rundt dansken fra andre klubber.

– Vi har som policy å ikke kommentere spillerlogistikk. Men vi er meget fornøyd med det Nicklas har gjort hos oss, sier den tidligere Liverpool-backen Bjørnebye.

NTB

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer