Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnebye til Blackburn

Stig Inge Bjørnebye signerer i dag en treårs-kontrakt med den engelske 1. divisjonsklubben Blackburn, melder nettstedet Fotball247.

Overgangssummen skal være på rundt 4 millioner norske kroner. Akkurat nå er Bjørnebye på vei til Lancashire for å undertegne kontrakten med Blackburn.

Også andre klubber har vært aktuelle for landslagsspilleren. Men familien og andre sosiale forhold gjør at 30-åringen velger Blackburn. Bjørnebye og familien kan fortsette å bo i Liverpool, og datteren hans kan begynne på skolen der til høsten. Blackburn ligger bare 4-5 mil fra Liverpool.

En annen viktig årsak til at Stig Inge Bjørnebye i dag underskriver for Blackburn, er hans gode forhold til klubbens manager Graeme Souness. Det var Souness som i 1992 kjøpte inn Bjørnebye fra Rosenborg til Liverpool.

Egil Østenstad blir dermed klubbkamerat med Bjørnebye. I tillegg skal nordmennene dele garderobe med spillere som Jason McAteer, Darren Peacock, Ashley Ward og Keith Gillespie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling