Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad fortsetter å imponere

Men Henrik Bjørnstad klatrer.

OSLO/SAN DIEGO (Dagbladet.no): Etter fire birdier, to bogeyer og tolv hull på par, endte Henrik Bjørnstad dagens runde på 70 slag, to under par.

- Det er ikke ofte jeg er kjempeglad for sånt, men det er jeg nå. Dette er den vanskeligste banen jeg har spilt på, forteller Bjørnstad til Dagbladet.no.

Lang bane

Torrey Pines South-banen ved San Diego i California, USA, er smal og dessuten nesten 7000 meter lang. Til sammenligning er det 1000 meter lenger enn Bogstad golfklubbs bane i Oslo.

Da han var ferdig med dagens runde, lå Bjørnstad på 12. plass med seks slag under par totalt. Det betyr en kraftig klatring fra 30. plassen han startet på etter gårsdagens runde.

- Topp 30 er fortsatt målet, og det vil være greit, men nå har jeg mulighet til å ende enda høyere, sier Bjørnstad.

Lukter på toppen

En plassering helt i toppen er absolutt innen rekkevidde, for nordmannen viser tendenser til skikkelig storspill.

IMPONERER: Henrik Bjørnstad (t.h.) og caddy Mark Fulcher. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
IMPONERER: Henrik Bjørnstad (t.h.) og caddy Mark Fulcher. Foto: Terje Bendiksby/Scanpix Vis mer

Halvveis i dagens runde lå Bjørnstad faktisk likt med selveste Tiger Woods, men før runden var over hadde amerikaneren stukket ifra.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling