Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad i storform

På åttendeplass etter dag to i Texas.

(Dagbladet.no): Henrik Bjørnstad har slitt tungt den siste tiden. De tre siste turneringene har han misset cutgrensen - og rast nedover pengelisten til PGA.

Nå virker den norske golfproffen å være tilbake i form.

Etter andre dag av PGA-turneringen i Texas ligger Bjørnstad på en råsterk åttendeplass, sju slag under par. Nordmannen ligger bare tre slag bak ledende Rod Pampling fra Australia og er dermed med og kjemper om en topplassering i turneringen, den 21. i årets PGA-sesong.

Etter en helt grei åpningsrunde torsdag, der Bjørnstad gikk ett slag under par og endte på en foreløpig 34. plass, viste nordmannen verdensklasse fredag. Med sju birdier og én bogey gikk 27-åringen gikk de 18 hullene seks slag under par, og var med det dagens tredje beste spiller. 

Klar cut 

Bjørnstad startet fredagens runde med birdie på det aller første hullet. Etter en imponerende langputt og ny birdie på det fjerde hullet kom han virkelig i siget og noterte nye birdies på hull 6, 8, 9 og 11. Bogeyen på det 13. hullet ble besvart med nok en birdie på det 17. hullet. 

Blir Bjørnstad blant de ti beste i Texas, styrker han sin posisjon på den totale PGA-rankingen betraktelig. Nordmannen ligger i dag på 103. plass. De 125 beste får fornyet sitt PGA-kort.

Se resultatlista etter to dager i Texas på PGAs leaderbord her!

<B>PÅ RETT VEI:</B> Henrik Bjørnstad har møtt mye motgang de siste ukene, men ser ut til å ha funnet tilbake til formen i PGA-turneringen i Texas.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling