Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjørnstad ikke til US Open

To slag unna omspill.

(Dagbladet.no): Etter 36 hull var Henrik Bjørnstad to slag unna å nå omspill om en plass i Majors-turneringen US Open.

Etter en skuffende førsterunde, der han endte ett slag over par, spilte nordmannen seg opp på den andre runden.

Til slutt endte han ett slag under par totalt, etter at han misset en meterlang putt på det fjerde siste hullet på Canoe Brook Country Club i New Jersey.

- Henrik spilte seg stort opp og ga seg selv gode birdiemuligheter. Synd det glapp på slutten, for han spilte meget god golf i lange perioder. Presset er stort utpå der, det kan ha spilt en rolle, sier Jan-Erik Aalbu til NTB.

Heller ikke 16 år gamle Michelle Wie, som håpet å bli første kvinne i en Majors-turnering for menn, klarte kvalifiseringskravet.

US OPEN-SJANSEN GLAPP: Henrik Bjørnstad ble ikke første nordmann i en Majors-turnering i denne omgangen. Men det kommer flere sjanser.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling